Valentínske dizajnové kožené kabelky za rozumné ceny

Blíži sa oslava lásky a deň plný príležitostí nájsť si spriaznenú dušu či stráviť romantický večer s existujúcimi partnermi. V taký deň chce určite každá žena vyzerať ako princezná, obliecť sa do najlepšieho oblečenia a vziať si na schôdzku nádhernú kabelku, ktorá jej vzhľad podčiarkne a bude jej ozdobou. Prečo si teda na túto príležitosť nezaobstarať nejaký nový dizajnový kúsok, ktorý vás poteší, vydrží vám celé roky as ktorým budete vyzerať neodolateľne? Máme pre vás štyri tipy na dizajnové kožené kabelky, ktoré sú vhodné na vaše valentínske rande!

Tmavozelená kabelka cez rameno DANNY

Začnime rovno s veľkým pokušením v podobe tejto tmavo zelenej koženej kabelky cez rameno, ktorá má veľmi populárny banánový tvar a ktorej farbu dopĺňa medené kovanie a hodí sa tak takmer k čomukoľvek. Čierne šaty a hnedý kabátik? Super doplnok. Modré džínsy a béžový sveter? Rozhodne. Predstavivosti sa medze nekladú a s touto kabelkou nemôžete siahnuť vedľa.


Luxusná červená kabelka do ruky LIANA

Pre ženy, ktoré preferujú priestrannejšie kabelky a rady so sebou nosia plno vecí "len pre istotu", tu máme jedinečnú koženú kabelku s atypickým tvarom, ktorá ozvláštni váš outfit a zároveň si zachováva praktickosť a ponúka množstvo voľného priestoru. Kvalitné spracovanie dokazuje nastaviteľný popruh navyše a ochranné cvočky na spodnej strane, ktoré kabelku chránia pred poškriabaním a vy ju tak bez starosti môžete pokladať na podlahu.

Béžová kabelka do ruky CHANTAL

Mysleli sme aj na ženy, ktoré sa vyžívajú v jemných, nie príliš výstredných farbách, a vybrali sme pre ne túto nádhernú elegantnú béžovú koženú tote kabelku, ktorej tvar je v móde už niekoľko rokov a jej využitie je takmer neobmedzené. Vhodná je ako na romantické večere, tak aj na nákupy do mesta či na piknik s kamarátkami. Vystužené dno, ochranné cvočky, nastaviteľný popruh, pevný tvar - toto a ešte mnoho ďalšieho táto všestranná kabelka ponúka a zaslúži si našu aj vašu pozornosť.


Svetloružová kabelka cez rameno DOROTHY

Nakoniec tu máme presný opak kabelky CHANTAL - model DOROTHY sa pýši sýtou ružovou farbou, netradičnou kombináciou semišového a koženého materiálu a originálnym spracovaním, ktorý bude čerešničkou na torte žien, ktoré sa neboja pozornosti a pohľadov okoloidúcich. S touto kabelkou budete neodolateľná, teda pokiaľ ste nezadaná a chcete sa ukázať svetu, tento kúsok je skvelým začiatkom.