Kožené kabelky v jesenných hnedých odtieňoch

Onedlho už sýtu zeleň stromov vystriedajú nádherné oranžové, červené a hnedé farby. Nie nadarmo sa hovorí, že jeseň je tým najkrajším ročným obdobím. A prečo sa ním teda neinšpirovať a nezaobstarať si napríklad hnedú kabelku, ktorá sa k nej bude perfektne hodiť? V dnešnom článku si predstavíme tri krásky v troch rôznych odtieňoch hnedej farby.

Tmavo hnedá kožená kabelka cez rameno HAVELAN

Začnime od tej najtmavšej hnedej, ktorá sa hodí takmer k akejkoľvek farbe a zvýrazní predovšetkým svetlé blond vlasy či prenikavé orieškové oči. Jej minimalistický vzhľad a veľkosť sa dokonale hodí ako každodenný kúsok, s ktorým sa môžete vydať do práce, do mesta alebo na kávu s kamarátkou. Zdobia ju strieborné kovanie i ochranné cvočky na spodnej strane a zapína sa jedným praktickým zipsom, ktorý ochráni všetok jej obsah. Hladký povrch sa na svetle dokonale leskne a dodáva kabelke šmrnc.

Dodávame ju s darčekom zadarmo a pozrieť sa na ňu môžete TU.

Oriešková kožená kabelka cez rameno LORREINE

Pre priaznivcov moderných kúskov tu máme krásnu LORREINE, ktorá očarí predovšetkým svojim oblým tvarom, nastaviteľným popruhom a vystuženým dnom. A hoci má trochu atypický tvar, stále sa do nej pohodlne zmestí formát papiera A4, váš pracovný notebook a množstvo ďalších potrebných vecí. Pravá hovädzia koža tomuto modelu a farbe veľmi pristane a len podčiarkuje jej prvotriednu kvalitu a dlhú životnosť.

Skladom ju máme ešte v odtieňoch camel, taupe a v béžovej. Viac informácií TU.

Taupe kožená kabelka cez rameno SILVIA

Odvážnejšie dámy určite nadchne tento model s netradičným dizajnom a obdĺžnikovým povrchom. Kabelka je veľmi pohodlná na každodenné nosenie a skvele ozvláštni váš outfit. Skúste ju napríklad skombinovať so šedou, vínovo červenou či tmavo zelenou! Hodí sa k elegantným šatám aj k obyčajným džínsom a tričku. Rovnako ako predchádzajúce dva modely je aj tento veľmi priestranný a disponuje jednou obrovskou priehradkou a postranným vreckom na zips.